Att ta emot Jesus

Att ta emot Jesus

Att bli frälst betyder att bli räddad. Frälsningen är en gåva som ges till den som omvänder sig från synd, tror och bekänner att Jesus dog och återuppstod (Apostlagärningarna 16:31, Romarbrevet 10:9-10). Denna gåva kan inte förtjänas genom goda gärningar eller genom att bara vara en ”snäll” människa (Efesierbrevet 2:8).

Om du har surfat in på vår hemsida för att du behöver en förändring i ditt liv, om du söker efter en inre frid som endast Gud kan ge – då har du kommit till rätt ställe. Gud är redo och villig att hjälpa dig – just nu, vart du än är.

Men det är du som bestämmer, för det är ditt liv som det handlar om.

När du ber frälsningens bön, och menar vad du säger, blir du räddad från ett liv utan Gud här på jorden, och räddad från evig skilsmässa från Gud efter döden.

Du kan be den här bönen:
”Jesus, jag kommer till dig idag. Jag ber att du ska förlåta alla mina synder och de fel som jag har gjort. Jag tror att du dog på korset för min skull och att du uppstod från döden. Från och med idag vill jag öppna mig för dig och följa dig. Jag överlämnar mitt liv i dina händer vet att jag nu är räddad och är ett Guds barn. Amen.”