Publicerade artiklar på vår sida

Extra administrationsmöte 17 juni

Den 17 juni klockan 12:30 efter vår gudstjänst har vi extra administrationsmöte med anledning av att vi vill kalla en ny föreståndare. Välkomna!

 

En enad församlingsledning har föreslagit Linnea Sennehed som vår nya föreståndare.

I Helgen 20 maj fick vi träffa Linnea och hennes familj bestående av maken Mattias, barnen Alice 8 år och Josua 10 år. Linnea och Mattias intervjuades och de fick många ingående frågor som båda hanterade bra.

Många kom och lyssnade till Linneas predikan som handlade om Pingsten och den betydelse den har för oss i dag. Inte bara genom Andens utgjutande utan också genom att alla de som var i övre salen fick tala till människor med olika språk och bakgrund

på deras eget språk. Det viktiga är att möta människor med kärlek vilket Linnéa uppmanade oss att tänka på.

Linnea beskriver sig själv som relationsrelaterad. Hon tycker om människor i alla åldrar och vill samarbeta och bygga relationer. Hon kommer ursprungligen från Linköping där hon arbetat i 11 år som ungdomspastor och därefter studerat teologi i Malmö under 4 år samtidigt som hon arbetat i Malmö Pingstförsamling, bl a med att bygga upp ett fungerande förbönsteam. Hon har också olika förtroendeuppdrag inom Pingst.

Linnéa anser att församlingens viktigaste uppdrag är att var Jesu händer och fötter i den här världen och att på olika sätt visa Guds omsorg för alla människor och försöka hitta vägar till människors hjärtan.

Linnea med familj kommer att flytta till Motala och vi som församling berikas med en härlig familj som säkert kommer att betyda mycket för oss.